Yhdistämällä Attentionin pitkän kokemusten pörssiyhtiöiden viestinnässä ja taloustoimituksessa sekä Kuplin sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin ajankohtaisen osaamisen, voimme tarjota asiakkaillemme täysin uudenlaisia ratkaisuja sijoittajaviestinnän saralla.

Attention Communication

Attentionin visiona on auttaa uudistuvaa teollisuutta menestymään. Analysoimme asiakkaan tilanteen ja sidosryhmien odotukset, kirkastamme viestit, suunnittelemme viestintätoimet. Ja tietysti viemme viestiä myös eteenpäin.

Attentionissa yhdistämme journalistisen näkemyksen ja yritysviestinnän kokemuksen sekä verkostomme osaamisen asiakkaiden hyväksi. Tarjoamme yhden käyttöliittymän viestintään. Viestintätoimistona tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja avaamme uusia ikkunoita menestykselle.

www.attention.fi

Kupli

Kupli on strateginen ja aikaansaava markkinointitoimisto, jonka missiona on tehdä yrityksistä houkuttelevia digiajan murroksessa. Näemme monilla pörssiyhtiöillä kehitettävää sosiaalisen median hyödyntämisessä sijoittajaviestinnässä. Väitämme, että yhtiöillä on mahdollisuuksia päästä sijoittajaviestinnän edelläkävijäksi ja saada kilpailuetua sosiaalisen median hyödyntämisen avulla.

Tärkeimmät arvomme ovat laadukkuus, asiakkaan kuunteleminen, tekeminen sekä asiakkaidemme menestys. Me teemme sen, minkä lupaamme sillä aikataululla, minkä lupaamme.

www.kupli.fi

Henkilöt yritysten takana

Helena Aatinen

Attention Communication Oy
Partneri

+358 40 548 6675
helena.aatinen@attention.fi

Risto Pennanen

Attention Communication Oy
Toimitusjohtaja, partneri

+358 50 387 4082
risto.pennanen@attention.fi

Suvi Asikainen

Kupli Oy
CMO, Co-founder

+358 40 584 6080
suvi.asikainen@kupli.fi

Mari Orpana

Kupli Oy
CEO, Co-founder

+358 40 480 3882
mari.orpana@kupli.fi

Ota yhteyttä

Sijoittajaviestintä.fi

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.