Sijoittajaviestinnän sisällöt

Innostava sijoittajatarina

Hyvä sijoittajatarina on kirjoitettu kiinnostavasti ja uskottavasti. Kiteytämme yrityksen strategian, olemassaolon oikeutuksen ja vahvuudet sijoittajia kiinnostavalla tavalla.

Avaamme yhtiön sijoittajatarinaa viestinnälliseksi sisällöksi. Etsimme keinoja yhdistää yksittäiset uutiset sijoittajatarinaan, jotta sijoittajille muodostuu käsitys kokonaiskuvasta. Hyvä sijoittajatarina pohjautuu aina vahvasti strategiaan ja se on ymmärrettävä.

Blogit, artikkelit ja tiedotteet

Tuotamme sisältöä sijoittajasivuillenne. Asiantuntevasti kirjoitetut blogit ja artikkelit tarjoavat näkökulmia ja kiteytyksiä sijoittajille sekä muille kohderyhmillenne. Blogit ja artikkelit optimoidaan aina hakukoneita ajatellen. Halutessanne julkaisemme myös artikkelit verkkosivuilla ja somessa puolestanne.

Lisätäänkö ajankohtaista viestittävää? Teemme myös tiedotteet puolestanne.

Visuaalisesti vahvat esitteet ja infograafit

Visuaalisuus on tärkeää viestien perillemenon kannalta myös sijoittajaviestinnässä. Suunnittelemme ja taitamme esitteitä käyttöönne. Lisäksi tuotamme infografiikkaa havainnollistamaan ja visualisoimaan faktatietoa. Tarjoamme myös muuta kuvitusta visualisoimaan esimerkiksi strategiaa. Hyvä kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.

Katso erikseen myös somesisällöt

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin analysoidaan yhtiönne nykytila ja lähdetään yhdessä eteenpäin!

Katso tiimin yhteystiedot

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.